CONTACTE

Esperem que la informació d'aquest blog us sigui útil. Us agrairem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens vulgueu fer.

Aquí teniu el nostre mail:


apeupermontserrat@gmail.com

4 comentaris:

Chaoisa ha dit...

Hola me encantan las rutas que hacéis, pero me es imposible descargar los traks,me podrias decir como hacerlo, o podrias colgarlos en wikiloc que desde ahí, me los podia descargar sin problema.
Gracias de todas maneras por vuestro trabajo.

Josep Maria Corrales ha dit...

Hola Isa!

Es que hemos cambiado de servidor donde colgábamos los traks i por motivos de tiempo no habíamos puesto el enlace nuevo. Este fin de semana como muy a tardar lo tendremos solucionado y podrás descargarlos.
Si continuaras teniendo problemas para descargarlos nos lo haces saber de nuevo i miraremos de cegarlos en wikiloc o si prefieres te los podríamos mandar por mail.
Ojala algún día nos veamos por Montserrat y gracias a ti por el comentario.
Buena caminada!!!
Josep M.

isidre ha dit...

de la Ruta
CAN MASSANA AL MONESTIR DE MONTSERRAT

dius que hem de deixar el cotxe al monestir per si no volem tornar caminant, pero si la ruta no es circular com anem del monestir a can massanes. soms dos i un sol cotxe.

Ja per aprofitar quina ruta aconselles, es el 1er cop que visitem montserrat, voldriem visitar monestir i despres ruta +-7-8 hores amb paissatges i natura, tot el dia. gracies

Kesua ha dit...

Hola Isidre,

La sortida de Can Massana al Monestir, com què és lineal i no coincideixen els punts d'inici i final, no queda un altre remei que deixar un cotxe al Monestir i l'altre a Can Massana.

Ja que voleu fer una bona sortida per Montserrat i disposeu del temps. Us recomanen la volta íntegra al massís de Montserrat. CAN MASSANA-MONESTIR-CAN MASSANA. L'anada per la cara sud i la tornada per la cara nord. Si necessiteu més informació, com un itinerari o punts de referència, us en podem passar la informació. Però millor a través del mail, us passo el compte de correus: apeupermontserrat@gmail.com

Esperem haver contestat la vostra pregunta.

Un plaer.

Josep Maria

Publica un comentari a l'entrada

Anar amunt